Visie PBSoccer – PUVV

PBSoccer werkt met de visie van PUVV(Plezier, Uitdaging, Vertrouwen en Veiligheid), dat zijn de 4 kernwoorden waar PBSoccer zijn visie op baseert.

Wat willen deze 4 woorden zeggen qua ontwikkeling?

  • De deelnemer moet Plezier hebben op de PBSoccer trainingen om zich verder te ontwikkelen.
  • De deelnemer moet Uitgedaagd worden bij PBSoccer in de trainingsvormen, zodat hij of zij er altijd 100% voor gaat en daardoor zich positief ontwikkelt.
  • De deelnemer moet Vertrouwen hebben in de omgeving, in de PBSoccer trainers, en vooral in zichzelf. Als het Talent vertrouwen heeft in zichzelf komen de acties, kapbewegingen, loopoefeningen allemaal ten goede van de ontwikkeling.
  • De deelnemer moet een Veilig gevoel hebben bij de PBSoccer trainingen om zichzelf open te stellen en daardoor te ontwikkelen.
  • Zodat de deelnemer het ook durft uit te voeren bij zijn eigen trainingen en/of wedstrijden.

De Trainingsmethode wordt hier dan ook voorledig aan gekoppeld. De deelnemer wordt positief benaderd, wordt gecoachd op zijn goede kwaliteiten en ook op zijn mindere kwaliteiten, krijgt tips hoe hij of zij dit kan verbeteren, er wordt discipline en structuur gevraagd van de deelnemer. Zodat elke deelnemer een optimale ontwikkeling geboden kan worden.

Een deelnemer moet zelf altijd open staan om te willen leren en vanuit daaruit beter te worden. De ontwikkeling begint bij de deelnemer zelf en wij begeleiden de deelnemer bij zijn ontwikkeling. PBSoccer is daardoor ook zeer variërend in zijn trainingsstof en er wordt vooral getraind op de Skills van het individu.

Wat kom je tegen op het trainingsveld bij PBSoccer trainingen:

Alle trainingsmateriaal die je maar kunt bedenken om de deelnemer zijn optimale ontwikkeling te bieden. Er worden acties en kapbewegingen gemaakt, de speedladder wordt veel vuldig gebruikt bij de trainigen om de loopmotoriek te beïnvloeden, de PBSoccer Skills Bal waarmee er heel veel herhalingen worden gemaakt en een zeer goed trainingsmiddel om twee benigheid te trainen, pass en trapvormen om trap- en aannametechniek te ontwikkelen van de deelnemer en er worden nog veel meer technische voetbalaspecten behandelt bij de PBSoccer trainingen. PBSoccer is een aanvulling op de trainingen van de vereniging en is vooral bezig met het individu.

Partners van PBSoccer