Visie PBSoccer – PUVV

PBSoccer werkt met de visie van PUVV (Plezier, Uitdaging, Vertrouwen en Veiligheid). Dat zijn de 4 kernwoorden waar PBSoccer zijn visie op baseert.

Wat willen deze 4 woorden zeggen qua ontwikkeling?

  • De deelnemer moet plezier hebben op de PBSoccer trainingen om zich verder te ontwikkelen.
  • De deelnemer moet uitgedaagd worden bij PBSoccer in de trainingsvormen, zodat hij of zij er altijd 100% voor gaat en zich daardoor positief ontwikkelt.
  • De deelnemer moet vertrouwen hebben in de omgeving, in de PBSoccer trainers en vooral in zichzelf. Als het Talent vertrouwen heeft in zichzelf, zie je dit terug in acties, kapbewegingen, loopoefeningen en komt dit allemaal ten goede van de ontwikkeling.
  • De deelnemer moet een veilig gevoel hebben bij de PBSoccer trainingen om zichzelf open te kunnen stellen en zich daardoornog beter te ontwikkelen.
  • Al deze punten zorgen ervoor dat de deelnemer het ook durft uit te voeren bij zijn eigen trainingen en/of wedstrijden.

De trainingsmethode wordt hier dan ook volledig aan gekoppeld. De deelnemer wordt positief benaderd, wordt gecoached op de goede kwaliteiten, maar ook op de mindere kwaliteiten. Hij of zij krijgt tips hoe te verbeteren. Daarbij vragen wij  discipline en bieden wij structuur aan de deelnemer, zodat elke deelnemer een optimale ontwikkeling geboden kan worden.

Een deelnemer moet zelf altijd open staan om te willen leren en zal vanuit daar beter worden. De ontwikkeling begint bij de deelnemer zelf en wij zorgen voor de juiste begeleiding om deze ontwikkeling te waarborgen en te stimuleren. PBSoccer zorgt voor veel variatie in de trainingsstof en er wordt vooral getraind op de Skills van het individu.

Wat kom je tegen op het trainingsveld bij PBSoccer trainingen:

Alle trainingsmateriaal die je maar kunt bedenken zijn aanwezig bij PBSoccer. Dit om de deelnemer zijn of haar optimale ontwikkeling te bieden. Er wordt veel getraind op acties en kapbewegingen. De speedladder wordt veelvuldig gebruikt bij de trainingen om de loopmotoriek te beïnvloeden. De PBSoccer Skills Bal is een zeer goed trainingsmiddel om twee benigheid te trainen, hier wordt zeer herhaaldelijk mee geoefend. Verschillende pass- en trapvormen om bij de deelnemer de trap- en aannametechniek te ontwikkelen en daarnaast worden er nog veel meer technische voetbalaspecten behandeld bij de PBSoccer trainingen. PBSoccer is een echte aanvulling op de trainingen van de vereniging en is vooral bezig met de ontwikkeling van het individu.

Partners van PBSoccer