Seizoensfeest PBSoccer

Zondag 30 juni sluit PBSoccer het seizoen 2018/2019 af bij het Sportpark Almelo.
Adres: Sluiskade Noordzijde 126, 7603 XZ Almelo

Wat gaan we doen:
We gaan beach voetballen en daarnaast gaan we lekker zwemmen in het buitenbad van het Sportpark met een duikplank en een grote glijbaan. Ben jij erbij?

Planning:
– 09:30 aanwezig bij het sportpark Almelo;
– 09:45 start beachvoetbal training;
– 10:45 einde beachvoetbal training;
– 15min een versnapering fruit, koek en te drinken aangeboden door PBSoccer;
– 11:00 zwemmen;
– 12:00 afsluiten met deelnemers en PBSoccer trainers.
De mogelijkheid is er om te blijven zwemmen.
Mocht je als ouders zelf ook willen gaan zwemmen met broertjes en/of zusjes die niet deelnemen aan de seizoensfeest van PBSoccer. Is het verplicht om zelf een kaartje te kopen bij de receptie van het Sportpark Almelo.

Als je afgelopen seizoen mee hebt gedaan aan een activiteit van PBSoccer?! Voetbaldag, kinderfeestje, voetbaldag of een andere activiteit kun je gratis deelnemen met vriendjes en/of vriendinnetjes. (voor niemand zijn er kosten aan verbonden)
In eerste instantie hebben wij 40 plekken beschikbaar.

Heb jij afgelopen seizoen niet deelgenomen aan een activiteit van PBSoccer en wil je toch aanwezig zijn bij de Seizoen afsluiting van PBSoccer. Dan kun je deelnemen voor een bedrag van € 10,00 en mag je daarnaast ook nog vriendjes en/of vriendinnetjes meenemen naar deze activiteit van PBSoccer.(zodoende zou je dan ook de kosten van € 10,00 kunnen delen door drie personen)

Je kunt het onderstaande inschrijfformulier invullen:

In de bevestiging staat nogmaals locatie + tijden vermeld en die ontvangt per mail van ons.
Mocht u geen bevestiging hebben ontvangen dan is de inschrijving niet goed overgekomen. Neem dan direct contact met ons op per mail –> info@pbsoccer.nl

Seizoensfeest PBSoccer

  • Mocht je meer vriendjes en/of vriendinnetjes mee willen nemen om deel te nemen aan het seizoensfeest van PBSoccer. Noteer dit bij extra opmerking

Partners van PBSoccer