PBS Voetbalschool 2.0 – Locaties Borne en Losser

PBS Voetbalschool 2.0 / Locaties Borne en Losser

De voetbalschool voor de regio Twente en omstreken.

Op deze pagina vindt u alle informatie over de PBS Voetbalschool 2.0 (locaties Borne en Losser) zoals:

 • Trainingslocatie.
 • Trainingsplanning.
 • Trainingskosten.
 • Trainingskleding.
 • Trainingsmethode.

Wilt u uw zoon of dochter aanmelden voor een training bij de PBS Voetbalschool 2.0?
Neem dan contact met ons op of vul het inschrijfformulier in.

Iedereen is welkom van de leeftijd van 6 t/m 14 jaar.

Mail: info@pbsoccer.nl
Tel: 06 42 83 99 35

Klik hier voor de link naar het CORONA-PROTOCOL van PBSoccer.

Trainingslocatie

Locaties Borne en Losser:
Er wordt getraind op het kunstgrasveld van BZSV de Blauwwitters en KVV Losser. (Dit zijn twee aparte voetbalscholen, je traint in Borne of je traint in Losser) Op beide accommodaties is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een kleedkamer, zowel voor als na de training. In november, december en februari wijken wij uit naar een binnenlocatie in Almelo waar wij gebruik maken van het Speedsoccer Court van Sportbedrijf Almelo. Dit geldt voor beide locaties.

Adres Borne:
Clubhuis ’t Kuierhoes (Sportpark ’t Wooldrik)
Twickelerblokweg 11
7621 AH Borne

Adres Losser:
Accomodatie Sportpark Brilmansdennen
Bookholtlaan 7
7581 BB Losser

Adres uitwijk locatie Almelo:
Sportbedrijf Almelo / het Sportpark
Sluiskade Noord Zijde 126
7603 XZ Almelo

Trainingsplanning

Voor de trainingsplanning verwijzen wij u naar onze agenda op de website.

Trainingskosten

 • Aan het begin van het seizoen starten wij met proeftrainingen, deze trainingen zijn GRATIS.
 • Voor de eerste training bij de Voetbalschool 2.0 betaalt u € 12,50. Mocht u daarna de keuze maken om door te gaan en een pakket af te nemen, dan wordt dit verrekend.
 • € 12,50 voor 1 losse training, maximaal 3x te gebruiken in 6 maand.

PBSoccer biedt de mogelijkheid om verschillende pakketten af te nemen:

 • 10 trainingen: €125,00. Geldig voor het seizoen waarin het pakket wordt afgenomen. De trainingen zijn vrij in te plannen. Het gehele bedrag in 1x betalen.
 • 15 trainingen: € 150,00. Geldig voor het seizoen waarin het pakket wordt afgenomen. De trainingen zijn vrij in te plannen. Het gehele bedrag in 1x betalen.
 • halve seizoenskaart +/- 20 trainingen – 2 zondagen per maand. € 21,50 per maand ( gedurende 10 maanden van september t/m juni). Dit gaat via automatisch incasso. Dit pakket is inclusief een volledig tenue en biedt de mogelijkheid om het gehele seizoen 2 zondagen per maand, zowel binnen als buiten, te kunnen trainen.
 • seizoenskaart: +/- 40 trainingen. € 30,00 per maand ( gedurende 10 maanden van september t/m juni). Dit gaat via automatisch incasso. Dit pakket is inclusief een volledig tenue en biedt de mogelijkheid om het gehele seizoen, zowel binnen als buiten, te kunnen trainen.

Alle prijzen zijn incl. btw.

Wij gaan er standaard van uit dat de deelnemer elke zondag aanwezig is tenzij anders is  aangegeven. Afwezigheid moet uiterlijk 48 uur van te voren worden gemeld. Wordt er afgemeld binnen 48 uur voor de training, dan strepen wij een training af.

Bij aanmelding en/of betaling gaat u akkoord met de Voorwaarden van PBSoccer.

Trainingskleding

PBSoccer biedt de deelnemers een JAKO kledingpakket aan. Deze bestaat uit shirt, short en kousen. Hiervoor worden éénmalige kosten van € 35,00 incl. btw in rekening gebracht. Bij een seizoenskaart is het tenue  bij de prijs inbegrepen. PBSoccer hecht veel waarde aan eenheid. Om die reden wordt er verzocht om elke training bij de Voetbalschool het PBSoccer tenue te dragen.  Het is zeker niet wenselijk dat een deelnemer met trainingskleding van een andere voetbalschool en/of academie bij ons traint.  De eigen kledinglijn van PBSoccer is te vinden via de webshop.
Initialen op het shirt zijn bij de prijs inbegrepen.

Trainingsmethode

PBSoccer werkt vanuit de visie PUVV (Plezier, Uitdaging, Vertrouwen en Veiligheid). Dat zijn de 4 kernwoorden waar PBSoccer zijn visie op baseert. De deelnemer moet plezier hebben op de trainingen om zich verder te ontwikkelen. De deelnemer moet uitgedaagd worden in de trainingsvormen, zodat hij of zij er altijd 100% voor gaat en zich daardoor ontwikkelt. De deelnemer moet vertrouwen hebben in de omgeving, de trainers en vooral in zichzelf, zodat hij of zij de acties, kapbewegingen, loopoefeningen, etc. durft uit te voeren. Als laatste moet een deelnemer zich bij een PBSoccer training veilig voelen . Vanuit deze visie creëert PBSoccer een veilig sportklimaat.

Meer over de Visie van PBSoccer bij PBSoccer Algemeen.

 • Hier kunt u een keuze maken uit een pakket en daarbij ook uit de proeftraining.
 • Bijvoorbeeld: JO9-3, JO11-1, JO13-5, etc.
 • In welke divisie/klasse uw zoon of dochter speelt. Bijvoorbeeld: 3e divisie, 4e divisie, hoofdklasse, 1e klasse, etc.
 • Kledingmaten doorgeven is alleen voor het feit mocht u uw kind na de proeftraining gaan opgeven voor de Voetbalschool. Dan kunnen wij de kleding direct bestellen.
 • Kledingmaten doorgeven is alleen voor het feit mocht u uw kind na de proeftraining gaan opgeven voor de Voetbalschool. Dan kunnen wij de kleding direct bestellen.
 • Kledingmaten doorgeven is alleen voor het feit mocht u uw kind na de proeftraining gaan opgeven voor de Voetbalschool. Dan kunnen wij de kleding direct bestellen.

Partners van PBSoccer