Inschrijven PBSoccer Voetbaldagen Herfstvakantie

We kunnen weer helemaal los! Voor nu kunnen we de corona achter ons laten en kunnen weer ouderwets voetbaldagen organiseren zonder grote maatregelen. Toeschouwers zijn weer aanwezig om te komen kijken naar de gave voetbal trucs die de kinderen leren tijdens de leerzame voetbaldagen van PBSoccer in de regio.

We zullen deze herfstvakantie bij verschillende verenigingen in de regio te gast zijn en de voetbaldagen staan in het teken van aanvallen en verdedigen. Uiteindelijk gaan wij een 1 tegen 1 kampioen krijgen bij elke voetbaldag!
Ben jij die 1 tegen 1 kampioen? Kun jij zo goed verdedigen als Virgil van Dijk en aanvallen als Depay? Wij zijn nieuwsgierig, wacht dus niet en schrijf je in.

Data en locatie van de voetbaldagen in de Herfstvakantie:
– Luctor et Emergo (Almelo) – Dinsdag 19 oktober.
Inschrijven kan t/m 18 oktober.

– RKSV de Tukkers (Albergen) – Woensdag 20 oktober. 
Inschrijven kan t/m 19 oktober.

– SVZW (Wierden) – Donderdag 21 oktober. 
Inschrijven kan t/m 20 oktober.

Een PBSoccer Voetbaldag heeft de volgende inhoud:
De dag staat volledig in het teken van VOETBAL. We starten om 09:30 buiten op het veld met allerlei verschillende trainingsvormen in het teken van aanvallen en verdedigen. In de pauze is er een lunch verzorgd voor alle deelnemers. Na de lunch wordt er gespeeld voor de prijzen! Wie is de beste 1 tegen 1 speler en mag zich kronen tot de kampioen in zijn of haar leeftijdsgroep.
Wat voor soort trainingsvormen worden allemaal aangeboden:
– Looptraining, stabiliteitstraining, aanvallen en verdedigen, grove techniek (schieten, pass en aanname) en fijne techniek (acties, kappen en draaien).
Verder wordt elke deelnemer op zijn of haar eigen niveau uitgedaagd. Dit gebeurt op zowel individuele basis als in teamverband.
Daarbij zullen de deelnemers uitgedaagd worden met innovatieve trainingsmiddelen. Bijvoorbeeld: Smartgoals, Ledsreact, skills ball, rebounder en nog veel meer.

Programma dagelijks:
09:15 uur. Ontvangst bij vereniging
09:30 uur. Start ochtendtraining deel 1.
10:30 uur. Pauze.
10:45 uur. Start ochtendtraining deel 2.
11:45 uur. Lunch.
12:30 uur. Start middagtraining deel 1.
13:30 uur. Pauze.
13:45 uur. Start middagtraining deel 2.
15:00 uur. Einde Voetbaldag

Ben jij er ook bij? Dit mag je niet missen! Lees onderstaande tekst door voor meer informatie over de PBSoccer Voetbaldagen en de adressen van de drie verenigingen.

Jouw herfstvakantie bestaat met PBSoccer uit heel, maar dan ook heel veel voetbal! De dag is volledig verzorgd qua drinken, tussendoortjes en eten.

Kosten voor de Voetbaldag en wat jij daarbij ontvangt ook:
Voetbaldag (1 dag) – € 35,00
– een compleet verzorgde dag (all-in), een certificaat, een medaille, een kadobon ter waarde van 25 euro. (2 trainingen bij de voetbalschool in Borne en/of Losser)

Wil jij nu ook samen met je vrienden en/of vriendinnen een supergave voetbaldag beleven?! Wacht dan niet en schrijf je in!

Overige informatie over de PBSoccer Voetbaldag in de herfstvakantie:
– voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar.
– van 09:15 t/m 15:00.
– volledig verzorgd. All-in concept. Wij kunnen rekening houden met bepaalde wensen/allergieën wat betreft het eten.
– aan het eind van de Voetbaldag ontvang jij je goodies en eventueel prijzen als jij die gewonnen hebt!

Luctor et Emergo:
– Horstlaan 3, 7602 AM Almelo

RKSV de Tukkers:
– Kemnaweg 14, 7665 RJ Albergen

SVZW:
– 2e Lageveldsweg 6d, 7641 PC Wierden

Wil jij je inschrijven voor de PBSoccer Voetbaldag in de herfstvakantie? Vul het onderstaande formulier volledig in en klik op versturen.

In eerste instantie zijn er 36 unieke plaatsen beschikbaar bij alle locaties. 

Wilt u de voorwaarden doorlezen? Klik hier
Wilt u de Privacy statement doorlezen? Klik hier

Mocht u problemen hebben met het inschrijven van uw zoon en/of dochter, neem dan contact op met PBSoccer per mail inschrijven@pbsoccer.nl

Heeft u na het inschrijven geen bevestigingsmail ontvangen, dan  is uw inschrijving niet binnen gekomen. Neem dan contact op met PBSoccer via: inschrijven@pbsoccer.nl. Wij kunnen u dan bevestigen of wij het inschrijfformulier wel of niet hebben ontvangen.

Partners van PBSoccer